Blog

Lilleba

Vet ni att ni snart kan få köpa verdens skönaste pyjamaser och underkläder hos Mitthjerte. Jag har bestält så mycket fint fra höst kolleksjonen till Lilleba. Lilleba är ett Norskt företag som jag har en förkärlek till:)  Lilleba & Herremann har en verden av pyjamaser och underkläder som ger en personlig känsla av lyx och comfort. Kläderna är gjord av bambusviskose och bomull i Norsk design. En eventyrlig kvalite som är extra mjuk, suger fugt och ventilerar. Fri för stikkande etiketter och giftämnen. Pur vardagslyx för alla och ett xtra gott val om man har ömtålig hy och reagerar på ull. Plaggen ger frihet till att bara vara- här och nu!

Nattkläderna från Lilleba är det mjukaste man kan ha mot huden. Kläderna i bambus, som håller huden torr, är god för alla, men kan vara ett extra gott val for barn med atopisk eksem. Bambus dyrkas utan bruk av sprutmedel eller konstgödning. Textilerna består av 60% viskose från bambus och 40%bomull.

Vi har haft flera olika plagg till våra barn från Lilleba och är bara så nöjd! Jag lovar att det kommer att bli både ditt sitt och barnets favorit plagg. Så nu har du kanske redan julklapparna klara för denna julen:)

Jag uppdaterar dagligen instagram och Facebook med nyheter i butiken, så håll utkikk, snart är dom här i butiken:)

Önskar dig en underbar dag, Kram Lilleba lilleba&herremann mitthjerte kläder pyjamas nattkläder

Comments are closed