Om mig

Allt till sin tid är det nåt som heter och nu, äntligen har det blivit min tur till att förverkla min dröm.  Nu gläds jag varenda minut över att få dela Mitthjerte med er.

merete_collageblekare

Jag heter Merete, är 36 år och är inredningstokig!  Älskar allt som har med barn, familj, hem, form, färg, foto, natur mm. Bor i Knivsta mitt imellan Stockholm och Uppsala tillsammans med min kära mann och våran 4 älskade barn. För snart 4 år sedan flyttade vi ifrån min barndoms stad Trondheim i Norge till radhuset vi bor i nu. Min resa ifrån jag började å tänka i banor om att öppna egen butik har varit lång och lärorik.

Allt till sin tid är det nåt som heter och nu, äntligen har det blivit min tur till att förverkla min dröm. Mitthjerte har funnits inom mig, så namnet var ingen svår uppgift. Nu gläds jag varenda minut över att få dela Mitthjerte med er och få leva ut mina drömmar!

Jag hoppas jag kan inspirera er till at våga göra det ni vill, ha tro på er själva och va stolt av dig själv!
Hoppas också såklart att ni kan trivas här inne på min hemsida, hittar inspirasjon , tips och kanske bara njuta av tiden här.

Ni är så varmt välkommen att kika inn i min butik och känna på atmosfären där också. Jag vill göra mitt yttersta för att ni skal få det bästa av service och personlig bemötande hos mig.

Ni är viktiga för mig, utan er, ingen hemsida och ingen butik!