Om Mitthjerte

Mitthjerte är en livstilsbutik  som ligger i den röda sjarmiga ladan i Knivsta centrum. Här finns inredning, barnkläder, damkläder, present-art.och mycket annat smått o gott som jag Merete noggrant väljer ut!

merete_collageblekare

Sedan jag är norsk, fast har svensk mann och 4 barn, är jag upptagen av att hitta produkter inom norden, gärna i naturmateriale och saker som är sparsamma mot miljön och hud. Vi lägger mycket vikt på personlig service och vill göra vårt ytterste för att du skal bli nöjd!

Mitthjerte vill öppna dörrarna inom kort tid och till hösten vill vi även ha en webbutik. Då kan ni som inte får möjlighet att titta inn fysiskt i butiken, även handla via webben. Det skal bli så roligt att oppna nu efter många efterlängtade år till att få ha en egen liten butik med mina favoriter.

Jag kan knapt vänta tills ni kommer och hälsar på i min lilla butik. Det skal bli ett sant nöje att få hjälpa er med det ni söker och även få slå inn små fina paket till er eller någon ni tycker mycket om:) Butiken ligger midt imot restaurant Greken`s och mitt imellan Fru Larssons och Prylboden.

Innan Webbutiken öppnar finns det möjlighet för att få hemskickad varer endå. Maila bara till butik@mitthjerte.se så ser vi hur vi kan lösa det på bäst sett: Varmt välkomna till Mitthjerte